Laten we kennis maken

Anova - Vastgoed & Ontwikkeling

Over ons

Anova is een onafhankelijke en risicodragende ontwikkelaar met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten.

Open, eerlijk en direct, zijn kenmerken van onze aanpak. Door de kennis en kunde is Anova in staat zich op een dynamische manier in te zetten voor duurzame projectontwikkelingen.

De activiteiten van Anova zijn zeer uiteenlopend; ontwikkelen, aankopen, verkopen van vastgoed etc. Momenteel is Anova voornamelijk actief bij ontwikkeling binnen haar eigen portfolio.

over ons

“Ontwikkel elke woning alsof je er zelf in zult wonen”

Dit is de gedachte waarmee Anova verder opereert. Anova heeft deze gedachte in de door haar gerealiseerde woningen steeds als leidraad gehouden. Immers is kwaliteit en wooncomfort de kern van een prettige woning.

Bij kwaliteit valt niet alleen te denken aan fijne ruimtes en goede afwerking, maar ook goede binnenklimaat, degelijke isolatie en energiezuinige woningen zijn van belang. uiteraard is de impact op het milieu en duurzaamheid van de woningen cruciaal.

Met het bovenstaande in het achterhoofd zal Anova zich richten op het blijven ontwikkelen en bouwen van kwalitatieve woningen. In deze tijd van de energietransitie speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Daarom zal een energieneutraal en zelfvoorzienend bouwconcept altijd de grootste voorkeur hebben. Maar ook bij transformaties zullen deze milieu- en duurzaamheidsaspecten in acht worden genomen.

Met haar kennis en kunde en in samenwerking met betrouwbare partijen zal Anova haar missie blijven nastreven zonder haar visie uit het oog te verliezen.

Heeft u vastgoed te koop,
neem contact met ons op!
Anova huisstijl